Бизнес модел

Предоставяме безплатни машини срещу поемане на ангажимент за зареждането им само и единствено с продукти, закупени от нас и изпълнение на минимален договорен предварително месечен обем. Инсталираме Вендинг машини за кафе и топли напитки, пакетирани хранителни стоки и студени напитки. Предоставяме машини за пречистване на вода (срещу заплащане на фиксиран месечен наем), както и безплатни диспенсъри за вода. Монтажа и поддръжката на машините са безплатни.

 

 

Получаване на машина

 

Ние се стремим се да осигурим най-доброто решение, което ще помогне на всеки. Ако искате да се свържете с нас, моля попълнете формуляра за контакт на нашия уеб сайт.

 

След получаване на запитване ние ще се свържем с вас за да разберем от какво точно се нуждaете и заедно с вас да обсъдим оптималния за конкретния случай вариант. В срок от 24 часа ще получите нашата персонализирана оферта.

 

При потвърждение на получената оферта наш търговски представител ще ви посети за уточняване на всички детайли и подписване на договор. В срок от 24 часа след подписване на договора вече ще се наслаждавате на прекрасно кафе и неустоим аромат!

 

Вендинг машините, които предоставяме се третират с препарата LIQUID GUARD, осигуряващ ефективна и дълготрайна защита сещу микроорганизми, включително вируси и бактерии.

 

В случай, че вече разполагате с машина и искате само да поръчате кафе или друг от нашите продукти може да го направите като се свържете с нас с формата за заявки или директно на електронния ни магазин тук.